Home Pametne kuće Najbolji bebi alarmi za 2021

Najbolji bebi alarmi za 2021

3536
0
Pametne bebi kamere
Pametne bebi kamere i monitori


Vašoj bebi je potrebna stalna pažnja, ali ne možete biti u sobi svaki sat i svaki trenutak. Najbolji bebi monitori vam omogućavaju da gledate, zabavljate i umirujete svoje dete iz daleka. Pogledajte najbolje ocenjene bebi alarme koji su testirani, da biste utvrdili koji su najbolji za vas i vaše dete.


Ono što je u početku omogućavalo da ne budete stalno u sobi, a da možete znati da li vaša beba spava, bili su pametni bebi monitori samo sa zvukom koji su vam omogućavali da slušate dete iz druge sobe. Od tada, na monitor su dodate video pametne kamere povezane funkcije u mix tako da uvek možete da pazite na svoje dete.


Iako postoje neki odlični audio monitori,ovde se fokusiramo na pametne modele koji pružaju neki oblik video izvoda i povezuju se sa vašim mobilnom telefonom.


Da li vam je potreban namenski monitor za bebe

Većina pametnih monitora za bebe su zapravo kućni sigurnosni sistemi, uredjaji koji vam omogućavaju da gledate drugu lokaciju sa video zapisom u boji, noćnim vidom i zvukom,tako da možete da vidite da li je sve u redu. Budući da se bebi monitori koriste za držanje na oku vašeg mališana, a ne vaš dom, oni daju prioritet različitim funkcijama od kućnih sigurnosnih kamera.

Pametne kamere za bebe
Pametne kamere za bebe


Noćni vid je od vitalnog značaja za gledanje bebe, iz druge sobe, i standardan je za većinu monitora za bebe. Motorizovano pomernje i naginjanje, koje vam omogućava da okrećete kameru izdaleka, nije tako uobičajeno, ali je dobrodošlo ako želite da imate uvid u celu dečiju sobu gde je vaše dete. Visoka rezolucija je lep plus, ali ne treba vam senzor najveće rezolucije da biste pratili svoju bebu.

Većina monitora koji su testirani koriste kamere od 720p.

Na šta treba paziti prilikom kupovine pametnog monitora
za bebe

Gledanje vašeg deteta iz trenutka u trenutak važnije je od pregledavanja snimaka iz predhodnih noći,pa bebi monitori ne prave veliku brigu oko čuvanja video zapisa za kasnije,bilo da koristite ugradjenu memoriju ili putem usluge u oblaku.Oni mogu da snime snimke i kratke klipove kada otkriju kretanje,ali ne nude video zapise celih noći i ne omogućavaju vam da listate sate ili dane snimaka.Ove funkcije se koriste za indetifikaciju provalnika,ali vam zapravo ne pomazu da gledate svoje dete.

Umesto toga, bebi pametni monitori nude više opcija za obaveštavanje kada nešto nije u redu u tom trenutku. Merenje temperature i vlažnosti uobičajeno je medju vrhunskim pametnim monitorima,zajedno sa upozorenjima i obaveštenjima kada se otkrije kretanje ili nedostatak istog.

Svi pametni monitori su povezani na internet,što omogućava da gledate bebu preko aplikacije,baš kao što bi proveravali i kućnu sigurnosnu kameru.

Zbog toga mozda nećete dobiti samostalni ekran koji ide uz kameru. Medjutim,neki pametni monitori za bebe samo sa kamerom, nude se kao dodatak ili u paketu. A ako nema dostupnih, jednostavno možete kupiti neki jeftiniji tablet koji ćete koristiti kao namenski pregledač

Da li su bebi monitori bezbedni?


Kao i kod svakog uredjaja povezanog na internet koji gleda ili sluša vaš dom, nije neobično biti donekle oprezan preme pametnom monitoru za bebe. Svi IoT uredjaji su potencijalna mesta za hakere da vas prate. Sve što umrežite može biti ugroženo i iako se ne biste trebali bojati epidemije loma kamere, uvek biste trebali odmeriti pogodnost ovih uredjaja u odnosu na rizik da neko preuzme kontrolu nad feedom.


Ako želite povezati pametni monitor za bebe ili kućnu sigurnosnu kameru u svom domu, u najmanju ruku trebali biste pažljivo ažurirati njegov firmware, zajedno sa firmwar-om vašeg rutera i sigurnosnim funkcijama.


Drugi način praćenja vaše bebe

Pameteni moniori za vaše bebe su samo jedan način da pratite svoje dete. Za novorodjenčad, Snoo Smart Sleeper je krevet koji nežno ljuška vašu bebu radi boljeg sna ,i povezuje se sa aplikacijom na vašem mobilnom telefonu koji vam omogućava da primate upozorenje kada vašem detetu treba pažnja.

Ovlet Smart čarapa, u medjuvremenu,je povezan puls oksimetra,koji vam omogućava proverite Vitalis vaše bebe koji vas ,automatski, kroz aplikaciju obaveštava da li postoji problem.


Snoo smart sleeper

Imajući to na umu ,ovo su najbolji pametni monitori za bebe koji su testirani. Ako ste zainteresovani da pazite na ceo dom,a ne samo na sobu vašeg deteta,pogledajte listu najboljih pametnih kamera za fleksibilnije mogućnosti nadzora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here